Bericht versturen
aboutus

Xiamen Winley Electric Co.,Ltd

Xiamen Winley Electric Co.,Ltd Xiamen Winley Electric Co.,Ltd Xiamen Winley Electric Co.,Ltd Xiamen Winley Electric Co.,Ltd
1 2 3 4
Xiamen Winley Electric Co.,Ltd
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: WINLEY
Aantal werknemers: 50~70
Jaarlijkse omzet: $15M-$20M
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

WINLEY is gevestigd in Xiamen, China. We zijn gespecialiseerd in de productie van allerlei transformatoren, spanningsstabilisatoren, spanningsregulatoren, reactoren, enz.De producten worden veel gebruikt in industriële machines, nieuwe energie, elektriciteitsopwekking, energievoorziening, kolen, metallurgie, aardolie, chemie, bouw, haven, luchthaven, spoorvervoer, stedelijke infrastructuur en andere gebieden.

Met meer dan 17 jaar ervaring, houdt WINLEY zich altijd aan de route van "Integrity makes brand, quality wins the market"!wetenschappelijk productiemanagementsysteem en uitgebreid klantenservice systeem.

 

WINLEY heeft ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem certificering, Alle producten zijn goedgekeurd door CE-certificering, we kunnen ook solliciteren voor UL ((geautoriseerd door partner), SASO, SONCAP, enz.volgens de eisen van de klant.

 

China Xiamen Winley Electric Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0


WINLEY-producten worden verkocht aan Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Oceanië, Azië en Afrika, meer dan 100 landen en regio's in de wereld gebruiken WINLEY-producten.De kwaliteit van de producten en de technische service worden door alle klanten over de hele wereld erkend., en we hebben coöperatieve distributeurs in sommige landen.

En we zullen de integriteit van naleving, wetenschappelijke en technologische innovatie, win-win-samenwerkingsgeest,kwaliteitsproducten en een uitgebreide dienstverlening aan alle partners, en hard werken aan de ontwikkeling van de wereldwijde groene elektriciteit.

Dienst

China Xiamen Winley Electric Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van allerlei transformatoren, voltagestabilisatoren, voltageregelgevers, reactoren, enz. Zij worden wijd gebruikt op industrieel materiaal, CNC machines, machtsgeneratie, nieuwe energie, steenkool, metallurgie, aardolie, chemisch product, spoorwegvervoer, stedelijke infrastructuur en andere gebieden.

 

Wij houden het certificaat van het kwaliteitsbeheersysteem volgens de ISO-9001:2015norm volgzaam. Allerlei producten houden Ce-certificaat, en veel derde het testen certificaat. Onze producten kunnen aan de elektrische veiligheidbehoeften van vele landen, zoals SASO, UL, enz. voldoen.

 

Onze producten worden verkocht aan Europa, het Noorden & Zuid-Amerika, Oceanië, Azië en Afrika, meer dan 100 landen en regio's in de wereld. De kwaliteit van producten en de technische dienst worden erkend door alle klanten rond de wereld, en wij hebben behulpzame verdelers in sommige landen.

 

Wij zullen aan transporteren de geest van integriteitsbeheer, technologische innovatie en win-win samenwerking voortzetten, zullen hoogste kwaliteitsproducten en de superieure diensten aan elke klant, verlenen en zullen meer energie efficiënt elektromateriaal, voor onze beter morgen produceren.

Ons Team

China Xiamen Winley Electric Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Wij hebben 80% van onze frontliniewerknemers die meer dan 3 jaar zijn tewerkgesteld, en 30% van onze frontliniewerknemers zijn aangewend meer dan 5 jaar. De jaarlijkse werknemersomzet is veel lager dan het de industriegemiddelde, dat tot de vaardigheid en het professionalisme van onze werknemers heeft geleid.


90% van ons verkooppersoneel zijn tewerkgesteld meer dan 3 jaar, dat hen met het productieproces van de producten vertrouwd maakt. In het verkoopproces, kunnen zij klanten van professionele raad voorzien. Tijdens de naverkoopdienst, kunnen zij geschikt om allerlei die problemen te behandelen door klanten worden ontmoet.

Contactgegevens